, , , , , ,

Акценти пролет 2018!



Здравейте!
Дойде времето и за пролетните акценти на блога, независимо от това, че навън е по-скоро лято. Някои от вас вероятно вече са наясно какво са "акцентите" в блога ми, но все пак нека да го обясня за новите. Това е серия от постове, която я правя няколко пъти в годината по случай отбелязването на края на даден период. Като например пролетта, лятото, есента, края на годината или края на учебната година. В тези постове обичайно ще разказвам за книжните си приключения и ще правя нещо като номинации на прочетените от мен книги за този период. И вместо само да ви губя времето с излишни обяснения, смятам, че схванахте идеята. Затова нека преминем към..... *драматични барабани*

Добре дошли на Пролетните Книжни Акценти на The Book Pub! 

Тези акценти са за всички изминали месеци досега, това включва януари, февруари, март и април. Предлагам да разгледаме книгите, които съм прочела досега. Предполагам, че бройката им няма да ви впечатли, но не това е важното все пак. Ето ги и тях:

1. Град от кости. (Касандра Клеър)
15. Софийски магьосници 2 (чета в момента)


*книгите със сърчице са ми най-най-любимите за тази година. Изборът беше труден...
А понеже човек не винаги нацелва добри книги, то където видите, че има знакът Х, значи въпросната книга не ми е харесала.


 Предстои да прочета със сигурност в близкото бъдеще:

 
16. Отвъдземя
17. Град на изгубени души (Касандра Клеър)
18. Отмъщение (Лекси Блейк)
19. Always and forever, Lara Jean (Джени Хан)
20.  Училище за добро и зло



Смятам да подметна и най-четените си публикации за този период. За техния успех благодаря на вас, читателите ми и то с цялото си сърце. Защото ако ви нямаше, то сега не бих писала този пост, нали така? И се радвам, че повечето от най-четените ми публикации са ревюта
 Ето ги и тях:


ТОП 5 НАЙ-ЧЕТЕНИ:


1. Ревю на Разплата, продължението на Без Милост.
2. Да се видим догодина? (Ревю на Девети Ноември)
3. 6 начина да четем повече за по-малко пари.
4. Как организирам годишното си книжно предизвикателство? + PRINTABLE
5. Първи препрочит!
А тази за малко да измести номер пет: Какво очаквам с нетърпение през 2018г.


Ще си позволя да споделя и най-малко популярните си постове, в случай че сте ги пропуснали.


ТОП 3 НАЙ-МАЛКО ЧЕТЕНИ:




Имаше много събития, на които исках да отида. Но за жалост нямах възможността да пътувам. Единствено успях да стигна до "Книги за смет" в София и понеже бях закъсняла с половин час, просто нямаше как да се вредя на опашката, която бе от паметника на съветската, та чак до орлов мост. И още хора идваха! Просто нямах времето да чакам, затова реших, че ще отида пак догодина, но с половин час по-рано. Само дано догодина да сложат поне два щанда за приемане на "смет".

Благодаря ви, че присъствахте на Пролетните Книжни Акценти на The Book Pub 2018!







0 коментара:

Публикуване на коментар