За мен!
Добре дошли в моя блог!♥Контакти:

Аз обичам букви, мастило и хартия, защото с тях се създава магията, която все така отчаяно търсим.


 💗Здравейте!

 Аз съм Йоана, но може да ми казвате Ани и обожавам книгите! Те са моят идеален свят, който ми помага да вкарам малко необикновеност в нашата скучна реалност. Като личност имам много интереси и хобита. Обичам постоянно да научавам нови неща. Мога да плета на една кука; да редактирам видеа и снимки; да танцувам ча-ча-ча, танго и други; да правя кослей изяви веднъж годишно; опитвам се да пиша разкази и истории и най-вече се опитвам да оползотворявам живота си със забавни моменти и добри приятели. Мечта ми е да се занимавам с книгоиздаване някой ден.

 В този тъй ценен за мен блог може да очаквате ревюта на книгите, които чета. Обикновено предпочитам фентъзи романите, но също така обичам любовните романи, трилърите, мистериите, класиките, а защо не и графичните романи. Често може да срещнете някой „оф топик“ пост за някое събитие или нещо друго, което ми е направило впечатление.

 Общо взето това е мястото, където едно момиче да се изявява за нещата, които харесва. Искам да благодаря на всеки, било то издателство или личност, който се е съгласил да ми помогне в поддържането на блога ми, защото той се оказа една сбъдваща се малка мечта, носеща ми много щастие!Искрено ви благодаря, че посетихте блога ми и приятно четене!♥

Това съм аз на първия си голям КомикКон само че за книги.