Dream Film Adaption 2


Здравейте!
Отново съм тук с втората по реда си Film Adaption. Ако не знаете какво е това, ще ви обясня. Това е книгата, която бих искала да видя направена на филм или сериал. Първият пост можете да видите тук.

Много се чудех коя да бъде книгата за следващия Film Adaption пост и се колебаех доста. Мислех си дали да не е "Софийски магьосници" или "Хекс Хол", но накрая се сетих за една друга книга... 

Книгата, за която ще говорим, е всъщност цяла поредица. Това е "Изборът" от Кийра Кас.

Причината, поради която избирам тази поредица, е защото би била много интересен сериал. Представете си, всяка книга да е един сезон, а всяка глава да е епизод. Особено първите 2 книги биха приличали малко на Биг Брадър /но в много по-добър вариант/ заради всичките тези момичета в един замък.

Обаче главната причина да избера тази поредица, беше заради цялата й царственост. Имам предвид големия замък, красивите рокли, които са различни за всеки ден и всичките удобства да си на такова място като дворец.
Особено много искам да видя онази синя рокля, с която Америка омайва Максън накрая. Представям си я като нещо такова, но с по-малко тюл и органза:





Въпреки че на корицата я има изобразена именно тази рокля, това е начинът, по който си я представям аз. 

Но като се замисля, това ще бъде един добър филм (или сериал) само заради красотата, защото много трудно би се предала цялата информация от книгата. Всичките мисли на Америка биха се изгубили и ще останат само внезапните й действия, които може малко да ни объркат. 
Но независимо от всичко, дори и да се направи такъв филм/сериал, аз бих го гледала само защото знам колко ми хареса самата история докато я четях. Така ще си припомня книгите и историята им.

Благодаря ви за отделеното време! Ако ви е харесало може да харесате страницата във Фейсбук и да кажете на приятел. Скоро очаквайте ревю на книгата "Къде беше?" от Гейл Форман, а след нея най-накрая и на Хари Потър- книга шеста. 






0 коментара:

Публикуване на коментар