Какво очаквам с нетърпение през май





Тази година много нови книги ще се появят на пазара и днес ще говорим за една, която направо си умирам да помириша и да докосна. Говоря именно за Lord of Shadows написана от една от любимите ми авторки- Касандра Клеър.



Официалната премиера е на 23 май 2017 и на същият ден вече ще можете да поръчате книгата от BookDepository, Amazon и други такива сайтове. Няма никаква информация кога ще бъде достъпна и на българския пазар, но следя постоянно за информация.
Книгата е продължение на "Лейди Полунощ" и е втора част от серията  "Тъмни Съзаклятия", която от своя страна е продължение на "Реликвите на Смъртните".
След Реликвите на Смъртните и последната книга от поредицата- Град от Небесен Огън- историята на ловците на сенки продължава с Ема Карстерс.

С Ема се срещаме за първи път по време на войната със Себастиян, някъде в шестата книга от "Реликвите на Смъртните". Тогава тя е на 15 и показва голяма смелост. Още от тогава малкото момиче ни се нрави със своята решителност и упоритост. Затова и първата книга-"Лейди Полунощ" е толкова добра.

В Lord of Shadows  историята на Ема продължава и се задълбочава. В описанието на книгата, което единствено е нашият източник на информация, можем да прочетем, че сега Ема излиза с Марк.
Марк е момчето, което беше в капан на фейте доста дълго време, също ще има спречквания между Ема и парабатая й- Джулиан.

Също така, в блога си в Tumblr, където Касандра отговаря на въпроси свързани с книгата, авторката ни уверява, че това ще бъде поредната история с изненади и приключения, също , че ще видим много от Джейс, което много ме ентусиазира. (той е моят най-любим герой)
Засега, ще мога само да очаквам книгата с нетърпение и да следя за датата й на излизане. Но със сигурност  се очартава една добра история, която да ни потопи отново в света на Ловците на сенки и да усетим отново тяхната магия.



Можете да харесате страницата ми във Фейсбук или да се абонирате за блога от бутона горе до името му.
Следете блога ми за още информация за книгата и ви благодаря, че четете постовете ми!

0 коментара:

Публикуване на коментар