, ,

Филми, които очаквам с нетърпение през 2019!


Привет, читатели!
Знам, че напоследък с книжните ревюта не ми върви и ме виждате доста рядко из социалните мрежи. Много ми се иска да можех да пиша по-често (защото това щеше да означава, че чета повече) но просто така стават нещата. И за да не ме забравите, реших да ви споделя най-очакваните от мен филми за 2019-та година! Наистина тази година ще бъде пълна с невероятни филми, за които нямам търпение, а за някои дори се вълнувам вече от години! 


Ето кои са те:


1. Отмъстителите: Endgame.  
    Война без край ме разби и дълго се чудих какво бях гледала току-що и дали наистина всичко се случи. Все пак добрите винаги побеждават, нали? Да, ама не и в този филм. Очаквам от четворката двойно по-голяма уникалност, двойно повече яки шеги и направо разбиващ, дори нека да бъде и малко сълзлив (в радостния смисъл) край. Моля те, Marvel Studios, нека бъде хубав завършек!
Също, понеже и те са от студиото на Марвел, очаквам Капитан Марвел, Спайдърмен и Х-men - Dark Phoenix.  



2. Междузвездни войни. 
Тук е излишно да казвам каквото и да било. Просто това е задължително да се гледа.
  


3. Анимации - Как да си дресираш дракон 3.
Втората част на тази анимация провокира наистина силни емоции в мен и ми стана любима. Гледала съм я мноого пъти. А относно третата... засега нито един от трейлърите не ми е харесал, но се надявам като гледам анимацията да се окаже от типа лош-трейлър-хубав-филм. Очаквам още Играта на играчките 4, The Dragon Prince и Сами вкъщи 2. ^-^
 


4. Игра на тронове - сезон 8.
Това не е точно филм. Сериал е, но също го очаквам с нетърпение. А режисьорите знаят как да те накарат да искаш още и още.




5. Странни неща (Stranger things) - сезон 3.  
Не знам кога ще стане това, но вече е време да попаднат и в българските телевизии тези странни неща. Определено подходих скептично към този сериал, но останах доста изненадана и го препоръчвам.  

 


6. То - 2
Книгата на Стивън Кинг "То" (Ревю тук) ми хареса много. Филмът също, макар и да имаше много несъответствия. Актьорите ми допаднаха, декорите и ефектите също, а историята, която не беше толкова страшна, колкото очаквах, все пак ме накара да искам още!  



7. Дисни адаптации - Аладин, Дъмбо, Цар Лъв!
Кой не обича Дисни? Точно с тези три филмчета (особено с Цар Лъв) съм израснала и ми напомнят едни радостни детски моменти с долепено лице до екрана. Толкова много харесвах тези анимации като малка, че буквално целият етаж миришеше на нещо изгоряло от многото превъртания на касетката. Защото тогава имаше касетки...



8. Мъже в черно International
Новият филм от серията определено хваща окото с трейлъра си. А и с тези главни герои няма как да го пропусна.



9. Джуманджи 2
Според мен новият Джуманджи с участието на Скалата е наистина сполучлив и забавен. Надявам се и продължението да ми хареса също толкова много.



10. На пет стъпки от теб.
 Все още не съм прочела книгата, но определено имам тези намерения.



 Това са само част от всичките филми, които искам да гледам тази година. Искаше ми се много да пуснат и дългоочакваното продължение на Аватар тази година, но в най-добрия случай ще го гледаме през 2020. А кои са филмите, които вие очаквате?

Благодаря ви за вниманието и до нови срещи! 


1 коментар:

  1. Много готини филми ни очакват тази година. За Цар Лъв, новия за Отмъстителите, новия Спайди, Странни неща и Троновете нямам никакво търпение :)

    ОтговорИзтриване