Таг: „В реалния живот“



Тагът го видях в Night With Books и много ми хареса! Не устоях да не го направя, затова ето ме тук. А и след като в момента чета само училищна литература и скоро едва ли ще има ново ревю, реших да не изоставам с блога си. Да започваме с въпроситее:




1.Герой, който би се застъпил за беззащитен и онеправдан човек?

Бен Периш, от "Петата Вълна". Мисля,
че именно заради добротата му, под кората на Зомби разбира се, го харесах.



2.Герой, който е невеж в любовта?

Понеже наскоро завърших Хари Потър, веднага се сетих за дългия период докато Хари и Джини се събраха. Определено Хари Потър е невеж в любовта.



3.Герой, към когото бих се обърнала за съвет?


Пак от Хари Потър- професор Дъмбълдор. Просто няма как да
не спомена, че е най-мъдрият магьосник изобщо във книгите, които
съм чела досега.



4.Герой, който би станал успешен ютубър?



Клеъри от Реликвите на Смъртните. Вече дори си я представихкак стои пред камерата и разказва на света за новия си живот. Също така си представям как със Саймън правят заедно някои от клипчетата, спорейки за косата на Джейс.










5.Герой, с когото би се радвал да изпиете по бира?
Това е труден въпрос. Може би Гейбриъл от "Полулош", но бих предпочела да бъде кафе с кроасани, както беше и в книгата, а не бира. ;)









6. Герой, който би участвал в риалити шоу?

Хахаах. Това би било забавно с Джейс Херондейл от Реликвите на Смъртните, защото той винаги се е смятал за красив /не, че не е/ и великолепен. Мисля, че ще ме подкрепите в този мой избор.


7.Герой, с когото бих искала да се срещна на плажа?

/спойлер/
Мисля, че отговора ми ще е същият като на предишния отговор, но за разнообразие, нека да бъде Джулиан от Каравал. Бих искала да го опозная по-добре, след като се оказа, че през цялата книга сме виждали само един актьор.

8.Герой, за когото бих искала да работя?

Легендата, отново от Каравал, не е никак лош избор. Всяка година да бъдеш част от магията на Каравала ще бъде много забавно и... ами магично.

9.Герой, който би могъл да получи нервна криза на публично място?


Натан от "Полулош" е перфектният пример за избухлив и не въздържащ се герой. Ако сте чели книгите знаете колко пъти се използва фразата "изругах", нали?


10. Герой, който би бил най-лошият кошмар на отдел „Човешки ресурси“  в офиса?


Отговорът на Night With Books е страхотен и за да не ги копирам, ще кажа Катнис от Игрите на Глада. Първо наум ми дойде отново Натан, но после се замислих, че него не можеш да го вкараш по никакъв начин в някоя стая да стои зад бюро, затова в главата ми дойде бурността на духа на Катнис.

Това беше целият таг, надявам се да ви е харесал. Ако желаете да го направите се чувствайте тагнати, а ако все още не сте харесали страницата ми във Фейсбук, можете да го направите от ТУК.
Приятно четене и много усмивки от мен!


2 коментара:

  1. Катнис не би могла да е друга освен шефка и то с много малък персонаж. Определено избора ти е доста добър.
    Част от книгите не съм чела, но имаш попадения в отговорите.

    ОтговорИзтриване