, , , , ,

Отчет на прочетени комикси, книги и препоръки.


 Привет, читатели!
 Този януари съм свободна от университета и имам много свободно време. Не го отделих цялото за четене обаче и затова не поствам често ревюта, но пък си свърших някои други неща, с които изоставах. И най-хубавото от тях е, че започнах работа по своя косплей за предстоящия Комик Кон! Искам тази година да имам достатъчно време да приготвя всичко, за да бъде възможно най-изпипано.

 Иначе това, което четох, се сведе до две дебели книги и няколко комикса. Започнах годината  с „Книгата като медия“. Това е учебно издание, което показва много от аспектите на книгата, изучава нейната история и я показва под светлината на медийните прожектори.

 После започнах „Богат, беден" от Ъруин Шоу, която ми беше препоръчана от приятелка. И много се радвам, че я послушах, защото книгата много ми харесва! Тя е от онзи тип, който мога да чета без да ми омръзне. Действието се развива около средата на миналия век, веднага след края на ВСВ. И се проследява животът на членовете на семейство Джордах, като всяко от децата поема по свой си път. Очаквайте ревюто ми скоро!



 В последните статии за 2019 г. ви споделих, че ми се иска да чета повече комикси. И наистина се случи така, че прочетох доста комикси този месец, а той дори още не е свършил! По тематика комиксите са свързани с последните или с предстоящи събития. Като например The Rise Of Kylo Ren, който започнах да чета под влияние на последния филм от сагата Междузвездни войни. Предлагам да ви представя комиксите със списък, за да е по-нагледно:

 1. The Rise Of Kylo Ren - или „Възходът на Кайло Рен“.
 Този графичен роман проследява какво се случва с Бен Соло след като разрушава храма на своя джедай учител – Люк Скайуокър – и преди да стане част от Рицарите на Рен. Комиксът все още не е издаден докрай, затова го следя с огромен интерес!



 2. Marvel's Avengers.
 Това е серия от няколко комикса, които разказват предисторията на предстоящата видео игра, която ще излезе с логото на Марвел. В тях участват оригиналните Отмъстители като Железният човек, Тор, Хълк и Капитана.



 3. Венъм Рекс.
 „Венъм Рекс“ беше издаден от издателство Артлайн през миналата година. Този комикс проследява откъде идват симбиотите като Венъм и се оказва, че това не е просто паразит с емблемата на паяк, който прави Еди Брок по-силен, а нещо много по-комплексно. В това издание се помещават само първите 6 броя от серията и, разбира се, свършват на най-интересната част! Историята се развива динамично и ще ви даде доста адреналин докато накрая не стигнете до епичната кулминация!



 Определено ви препоръчвам тези заглавия! Всеки истински фен на тези фендъми знае, че истински епичните неща се случват именно в разширените вселени. (т.е. не във филмите, а в комиксите и книгите.)

 Засега нямам планове какво ще чета, но имам доста голям избор след като в последните месеци се натрупаха доста книжки. Надявам се този пост да ви е харесал, и ви благодаря, че четете моя блог! До скоро!

Снимка на корица - Pixabay



0 коментара:

Публикуване на коментар