Чели ли сте? - Сара Дж. Маас

За втори път създавам такъв вид публикация и както винаги, когато трябва да натисна бутона "публикувай", съм много ентусиазирана. Този път в рубриката "чели ли сте", ще трябва да отбележите кои книги на Сара Дж. Маас сте чели.


Реших да е тази авторка, защото видях, че наскоро е излязла нова нейна книга и повече хора ще се включат в отговарянето. А и освен това, ми се иска да разбера кои са и най-четените от Маас.
От предишната такава публикация /която можете да видите като кликнете върху етикетът "чели ли сте"/  разбрах, че най-малко известни книги от Касандра Клеър са творбите й с Холи Блек. 


Е, може да отбележите тези, които сте чели тук:Бих искала да разбера дали този вид постове ви харесва, затова може да ми го кажете като харесате или коментирате. Също така искам да ви се похваля, че днес дойде пратката ми от BookDepository и съм готова с четивата си за юли. Затова очаквайте такъв пост в началото на другия месец или в края на другата седмица. Благодаря ви, че четете блога ми! Абонираните за него ще разберат за голяма изненада, която ще има през август месец по-рано, по случай половин годишнината от създаването на блога ми.
0 коментара:

Публикуване на коментар